Feilkoder og Feilsøking

Feilkoder og Feilsøking av varmepumper Info på hvordan du går frem for feilsøking fra fjernkontroll, og hva feilkodene betyr.

Å feilsøke varmepumpen din kan avdekke feil før en tekniker kommer på besøk. Teknikeren kan derfor ha med seg eventuelle reservedeler og bytte dem på første besøk. Som sparer deg for penger og oss for tid.

Det er noen generelle ting man må sjekke før man går videre i denne guiden. Har sikringen gått? Er stikk kontakten plugget i? Er det nye batterier i fjernkontrollen? Er maskinen riktig innstilt, står den i varmedrift, hvis den skal varme? Er filtrene i inne delen renset? (om ikke rene så kan dette gjøre at varme ytelsen blir borte og føre til mer ising på utedelen) Hvis alt dette sjekket kan vi gå videre.

Det er forskjellige fremgangsmåter for de forskjellige merkene av varmepumper.

Info på hvordan du går frem for å finne feilkoder med fjernkontrollen, og hvordan finne disse på denne. Noen merker har ikke dette, men viser feilen på inne delen. Som regel vil det blinke på to lys. Der gjelder det å telle hvor mange ganger de blinker sammen og alene.

Det kan være forskjellig fra modell til modell, men er stort sett den samme for merket du har. Om du ikke finner feilkoder, så søk opp dette i manualen. Om du ikke har manualen, så prøv å søke etter denne på nett.

utedel
innedel

Feilsøking og koder Daikin klikk her!

Feilkoder General og Fujitsu klikk her!

Feilsøking og koder Panasonic klikk her!

Feilsøking og koder Toshiba klikk her!

Feilsøking og koder LG klikk her!

Feilsøking og koder Samsung klikk her!

Feilsøking Mitsubishi Electric klikk her!

Finner du ikke ut av det, så ring forhandleren av merket! Eventuelt ring til butikken der du kjøpte din varmepumpe! Ellers kan du søke på nett etter brukermanualen til din varmepumpe.