Varmepumpe finansiering.

Rentefri delbetaling i 2 år ved kjøp av varmepumpe!

Varmepumpe finansiering igjennom Resurs Bank, gjør at vi kan tilby rentefri delbetaling over 2 år på din Mitsubishi Electric varmepumpe. Ingen etableringsgebyr.

Nå har du muligheten til å holde deg varm – uten at det koster for mye på en gang! Vi kan nå, gjennom Resurs Bank tilby deg 24 måneders rentefri delbetaling av varmepumpe!

Med vårt varmelån kan du enkelt dele opp varmepumpeinvesteringen over 24 måneder – helt rentefritt! Varmepumpeinvesteringen har en årlig besparelse på opp til 9000 kr ifølge VG.
Du kan derfor betale store deler av varmepumpen med din potensielle besparelse. I tillegg oppnår du økt varmekomfort i din bolig, en pen miljøgevinst og en filterfunksjon som renser ditt innemiljø for støv og bakterier!

Fordeler:

Slipp et større engangsbeløp
Styr selv hvor raskt nedbetalingen skal skje
Ingen nominell rente
Ingen etableringsgebyr
Kun kr 45 i månedlig administrasjonsgebyr

Dersom du kjøper en ny varmepumpe kan du nå nyte godt av rentefri delbetaling i 24 måneder. Du betaler kun et gebyr på kr. 45,- pr. måned.

Husk å be om varmepumpelån til varmepumpe, når du tar kontakt med oss og trenger finansiering.

Representativt eksempel for delbetaling 24 mnd*

Kredittbeløp:
Kr 20 000,-
Årsrente:
0 %
Adm. gebyr/mnd.:
Kr 45,-
Etabl.gebyr:
Kr 0,-
Effektiv rente:
5,00 %
Kredittkostnad:
Kr 1 080,-
Ord. delbet./mnd**:
Kr 879,-
Totalbeløp:
Kr 21 080,-

 *Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 05.12.2017. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. **Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og Totalbeløp.

varmepumpe finansiering