Termoskanning av bolig

Termoskanning kan bidra til å avdekke boligens problemområder.

termoskanning av bolig med Bosch varmekamera gtc 400 c professional

Varmekamera

Vi tilbyr nå termoskanning av bolig med varmekameraet Bosch GTC 400 C Professional, for å finne mulige kilder til varmelekkasjer og trekk. Denne kan bidra til å avdekke boligens problemområder.

Dette gjelder først og fremst eldre hus. Mange vil bli overrasket når de ser hvor mye varme boligen deres lekker, og hvor lekkasjene er. En varmepumpe som normalt dekker et visst område, faller igjennom pga for mye kulde som trekker inn i huset.

Vi bruker Bosch GTC 400 C Professional. Dette er ikke Bosch sitt aller første varmekamera, men det er det mest avanserte.

Oppstart og kalibrering tar bare noen sekunder, og deretter er det bare å måle i vei. I «snuten» sitter det både en IR-sensor og et vanlig kamera, som gjør at du raskt får et vanlig bilde sammen med temperaturmålingene – og bildene kan overføres rett til telefonen med det samme.

termografi
Termografi (til venstre) og fotografi av en bolig. De røde feltene på bildet viser hvor varmetapet er størst. Foto: Enova

Be gjerne om termoskanning med vårt varmekamera i forbindelse med befaring før kjøp av varmepumpe. Les mer om befaring her!

Pris for termoskanning på befaring kr 750,- inkl mva.   NB! Vi tar termoskanning bare på befaringer!