Befaring før kjøp av varmepumpe.

Vurderer du en varmepumpe? Er du litt i tvil om det vil passe boligen din, hvilken du eventuelt skal velge – eller hvor du skal plassere den?

befaring

Befaring før kjøp av varmepumpe!

Vi tar kr 1.000 for befaring før kjøp! De kr 1.000 trekker vi ifra på kjøpesummen, så befaringen blir dermed gratis ved kjøp!
Vi ser desverre at flere kjeder/butikker som selger varmepumper, ikke tar befaring. Kundene blir bedt om å ta kontakt med oss fordi de selv ikke tar befaring! Dette er svært uetiskt og kostnads krevende for oss!

Hvorfor bruke oss, og ikke kjøpe fra kjede/butikk!

Vi tar ikke garanti ansvar for varmepumper kjøpt igjennom andre.  Alle henvendelser ved feil må gjøres til butikken der den er kjøpt! Ved henvendelse til oss tar vi betalt for å rykke ut – feilsøking – deler og utbedring! Vi garanterer bare for korrekt montering! Det kan fort bli veldig dyrt, og tidskrevende å kjøpe «rimelige» pumper i butikk!

Noe en bør be om ved en befaring, er bevis på om vedkommende person er sertifisert for montering av varmepumper. Vedkommende bør da kunne vise frem en Installatørbevis fra NOVAP (Norsk Varmepumpe Forbund), eller en Isovator Sertifisering for  F-gass!

Fordeler med å bruke oss:

– Få ekspertveiledning på hva som passer deg og din bolig!
– Få veiledning i forhold til hvilken modell som passer best, og for best mulig plassering i boligen.
– Vi som kommer hjem til deg for en befaring er ikke rene selgere, men også den som skal montere varmepumpen for deg!
– Prisene på vår side er det vi selger de for! I motsetning til mange av våre konkurrenter som skjuler sine priser.
– Vi er autoriserte forhandlere for merkene vi selger. Vi kjøper inn alle pumper gjennom Norske og godkjente importører! Du får pumper som er for det Nordiske markedet!

For å få optimal utnyttelse av din investering er valg av riktig varmepumpe, og plassering av denne viktig. Små forskjeller i modellenes ytelse og plassering av innedelen kan få store konsekvenser for komfort og for energiøkonomien. Det er viktig at varmepumpens innedel plasseres taktisk med tanke på spredning av luften.

Størrelsen på huset og husets isolering er viktige momenter med tanke på beregning av varmebehov. Et gammelt hus med dårlig isolering trenger en større ytelse på sin varmepumpe en et nyere hus som er tettere, og bedre isolert.

Vi har mange forskjellige typer av varmepumpe fra Mitsubishi Electric. Vi finner den riktige for deg!

Om du bor i et eldre hus, kan de ofte lønne seg å ta en termoskanning. Mange vil bli overrasket når de ser hvor mye varme boligen deres lekker, og hvor lekkasjene er. En varmepumpe som normalt dekker et visst område, faller igjennom pga for mye kulde som trekker inn i huset. Les her!

Ønsker du befaring? Klikk her!